top of page

Leen Vandendwye

Leen Vandendwye

Tijdens mijn studies ontdekte ik mijn passie voor thuisverpleging en na mijn afstuderen ben ik hierin dan ook meteen aan de slag gegaan. Ik heb 6 jaar ervaring kunnen opdoen, waar hoofdzakelijk mijn toewijding lag bij patiënten met een mentale en fysieke beperking in zorginstellingen en thuissituatie.

 

Daarnaast deed ik ook aan stagebegeleiding. Het is belangrijk dat studenten op een goede stageplaats terecht komen met professionele begeleiding. Hen helpen groeien en ontplooien naar een toekomstige collega die je zelf aan je bed zou willen hebben.

 

Toen ik de kans kreeg om het team van Cura Vita te versterken heb ik meteen de kans gegrepen. Het is super om in zo een professioneel team terecht te komen en samen te werken waarin we elke dag opnieuw onze patiënten op de eerste plaats zetten. Vooral dat laatste gaf de doorslag want net dat is hetgeen waar ik 100% voor wil gaan.

 

Ik ben ervan overtuigd dat een klein team met zoveel inzet en toewijding het verschil kan maken voor de patiënten. En daar gaan we voor. 

  • Bachelor in de verpleegkunde KdG Antwerpen

  • Altijd gewerkt als thuisverpleegkundige

  • ervaring in zorginstellingen voor personen met mentale en fysieke beperking

bottom of page