top of page

Evi

Vandendwye

Evi Vandendwye

Reeds 20 jaar verpleegkundige

In 2008 combineerde ik mijn job als oncologische verpleegkundige in Sint-Trudoziekenhuis met thuisverpleging. In 2010 besloot ik mijn eigen praktijk uit te bouwen in het prachtige Zoutleeuw waar ik ook woon. 

Door de jaren heen ben ik coördinator van Cura Vita maar kies ik bewust om zelf de regie van de zorg alsook het uitvoeren van die zorg persoonlijk te doen, en dit steeds in samenspraak met de patiënt en zijn familie/omgeving. Niet via telefoon en niet van op mijn kantoor, maar wel met de patiënt thuis persoonlijk, huiselijk, vertrouwelijk!

Met onze kleine groep van hoogkwalitatieve, ervaren verpleegkundigen slagen we er dan ook in om de patiënt door en door te leren kennen en zo te kunnen inspelen in alle noden die er zijn—zowel systematisch als in acute situaties. 

Op de eerste plaats staat Cura Vita voor hygiëne, gezondheid, welzijn en genezing. Maar daarnaast doen wij steeds de regie van het totale plaatje. Het bijstaan van uw mantelzorger is hierbij ook een essentiële taak. 

Het doorverwijzen naar diensten in onze regio maakt dat het thuiswonen mogelijk blijft en wij regelen dit van bij u thuis samen met u. 

 

Dit gaat van hulp met boodschappen, poetsen, vervoer en administratie. 

Daarnaast ondersteunen en volgen wij uw medische behandeling strikt op in nauw contact met uw huisdokter. 

Mijn collega’s en ikzelf briefen meteen alles door zodat ieder perfect op de hoogte is zonder er eerst een papieren of digitale dossier te hoeven bijhalen. Dit is volgens onze visie enkel mogelijk met een klein, vertrouwd, competent en gepassioneerd team. 

Een klein team, maar met een groots verantwoordelijkheidsgevoel voor jouw totaalzorg!

 

Emilie mijn rots in de branding: mijn evenbeeld/ideaalbeeld van wat een verpleegkundige hoort te zijn. Zowel als collega maar vooral als verpleegster die dagelijks voor uw zorg langs komt. Toen zij bij mij begon, wist ik meteen: door haar wil ik zelf ook verzorgd worden!

  • Ervaring in het ziekenhuis: heelkunde, oncologie en palliatieve zorgen gedurende 4 jaar na het behalen van diploma

  • 20 jaar ervaring als thuisverpleegkundige

bottom of page