top of page

Emilie

Holtzheimer

Emilie Holtzheimer

Sinds 6 jaar werkzaam als verpleegkundige

 

Na het behalen van mijn bachelor, besloot ik verder te studeren om een master in de verpleegkunde te behalen. Omdat ik geen afstand kon nemen van de praktijk, besloot ik eveneens mijn studies te combineren met werk, met het idee een klinische ervaring op te doen.

 

Ik ben in 2016 aan de slag gegaan als geriatrisch verpleegkundige in het ziekenhuis van Leuven, waar ik snel merkte dat mijn passie lag in de thuisverpleging. Ik had als jobstudente namelijk verschillende malen gewerkt binnen de thuiszorgsector en kreeg de smaak al gauw te pakken!

 

In 2017 kreeg ik de kans Evi’s team voltijds te versterken. Ondanks dat de afwisseling tussen ziekenhuis en thuiszorg erg boeiend was, greep ik deze kans zonder twijfel. Hier heb ik tot op vandaag nog geen seconde spijt van gehad.

 

Evi is een verpleegster in hart en nieren. Ze staat dag en nacht klaar voor haar patiënten en voor haar team. Ik heb op korte tijd al veel bijgeleerd uit haar ervaring en kijk naar haar op als coördinerend lid van ons team. Ik voel mij op m'n best als ik patiënten kan verzorgen en ondersteunen in hun vertrouwde omgeving. Wat mij het meeste aanspreekt, is het sociale contact en de waardering die je krijgt van patiënten. Met een hart voor mijn werk verpleeg ik onze patiënten dan ook dagelijks met veel plezier!

  • Master in de Verpleegkunde KULeuven

  • Bachelor in de Verpleegkunde UCLL

  • Ervaring in het ziekenhuis

  • Thuisverpleging sinds 2017

bottom of page